MechMate CNC Router Forum

Go Back   MechMate CNC Router Forum > After Building the Beast - Operating , Troubleshooting and Maintenance > Troubleshooting
Register Options Profile Last 1 | 3 | 7 Days Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old Thu 30 April 2009, 23:17
Gato Richy
Just call me: Richy
 
Chillán
Chile
testing

Quote:
Originally Posted by Gerald D View Post
Go and test the temperature of the beer in your refrigerator!

I think that you have passed the most important test . . . . from here it gets easier.
just try to get here before friday 9:00 PM or there will be no beer to chill out, since I started the party just after noon, when steppers loved me and I saw the light at the end of the tunnel, in fact tonight I doubt if there is something left.

Reply With Quote
  #32  
Old Fri 01 May 2009, 00:56
Gerald D
Just call me: Gerald (retired)
 
Cape Town
South Africa
Checking some of your older posts, I see you started this thread in June last year: Help for a null electric guy

You really have been fighting this for a long time!

The key to solving your problem was the photo of your wire colours. It is very important to have photos for fault-finding.
Reply With Quote
Reply

Register Options Profile Last 1 | 3 | 7 Days Search Today's Posts Mark Forums Read

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 11:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.