MechMate CNC Router Forum

Go Back   MechMate CNC Router Forum > Search Forums
Register Options Profile Last 1 | 3 | 7 Days Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: William McGuire
Forum: MechMates already cutting Fri 12 December 2008, 11:17
Replies: 550
Views: 150,103
Posted By William McGuire
Fantastic!

Fantastic!
Forum: MechMates already cutting Mon 17 November 2008, 09:00
Replies: 550
Views: 150,103
Posted By William McGuire
Alan.. Since it worked the 1st time and then...

Alan..
Since it worked the 1st time and then stopped behaving, perhaps vibration or movement caused a bad connection somewhere.

there have been several posts over the past couple of years...
Forum: MechMates already cutting Fri 14 November 2008, 20:47
Replies: 550
Views: 150,103
Posted By William McGuire
Nice job Alan... Looks as tough you can get...

Nice job Alan...

Looks as tough you can get some cake decorating jobs until your router comes. :D

Is your control box on that same dolley as the computer (can't tell by the picture), and if so,...
Forum: MechMates already cutting Tue 28 October 2008, 15:22
Replies: 550
Views: 150,103
Posted By William McGuire
Nice paint job...

Cool... looks like a prototype for a carnival ride!
Forum: MechMates already cutting Thu 21 August 2008, 15:55
Replies: 550
Views: 150,103
Posted By William McGuire
Looks great Alan! I do have two questions......

Looks great Alan!

I do have two questions...
1. What are the two breadboards? and
2. How did you get the parallel connection out of the box?

Again... beautiful work!
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 00:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.